perjantai 25. heinäkuuta 2014

perjantai

 Mä kuvasin videon blogia varten minne sain höpötettyy kaikki asiat kirjottamisen sijasta jotta olis vähä jotain erilaista, mutta arvatkaa kuka tekniikan ihmelapsi ei saa siitä ääniä kuulumaan saatika sitä näkymään täällä! Sentään mun yhden reenivideon sain toimiin, vaikkakin tosi huonosti ja se näyttää vähän hassulta. :D

Mutta tosiaan, tänään tapahtu jotain ihmeellistä, sillä meikäläinen heräs jos kahdeksalta aamulla ja on ollu siitä asti ihan virkeenä hereillä! Oon tottunu tässä kesän aikana nukkumaan johonkin 12 asti koska oon tosi huono saamaan illalla unta ja nukahtaminen usein venyy pitkälle yöhön. On sanomattakin selvää, että tää on tosi huono juttu treenaamisen ja lihaskasvun kannalta, koska lepo on niin iso osa sitä kehittymistä ja palautumista. Toki unirytmin sekasin oleminen on huono asia myös siinä mielessä, että mulla alkaa melkein vuoden tauon jälkeen koulu ja niinä päivinä kun eka tunti alkaa klo 8, mun on herättävä kuudelta jotta ehdin. Onnee vaan mulle.. Olis nii helppoo jos olisin aamuvirkku!!

Pitäs varmaa likinäkösenä käyttää laseja useemmin kun kerran puolessa vuodessa...Oon kuluvan viikon aikana hyppiny seinille ja käyny tän vuoks Santunkin hermoille useempaan otteeseen. Syynä on asunto, jota käytiin kattomassa viime sunnuntaina. Kämppä oli unelma kuten jo aiemmin kerroin täällä, hyvällä sijainnilla, vuokra kohtuullinen ja lemmikit sallittu. Mutta, se kaiken pilaava sana: mutta. Meidän näytön lisäks sinne oli 4 muuta näyttöö, joten mahdollisuudet on 1/5 ja oon ressannu nyt ihan hirveesti tästä että saadaanko se, jonka vuoks mut on usein löytäny ravaamasta kämppää ympäri hokemassa "kyllä me se saadaan, kyllä me se saadaan, kyllä me se saadaan". Valitettavasti Tampereelta ei ihan hirveesti löydy asuntoja minne sais ottaa lemmikin, ja valitettavan usein ne minne sais ottaa, on kamalia lääviä. Nyt tän viikonlopun aikana meidän pitäs saada tietää, miten kävi. Sormet ja varpaat ristissä toivotaan parasta ja pelätään pahinta!Nyt nauttikaahan ihanasta säästä ja ihanasta viikonlopusta! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti